Thursday, January 31, 2013
22 comments

Khas untuk Para Blogwalking untuk Berkongsi dan Mempromosi Website masing-masing

Thursday, January 31, 2013

Admin adalah masih newbie dalam bidang bloging. Oleh itu, admin telah menjumpai beberapa cara untuk meningkat follower dan like fan page sendiri dan secara tidak langsung dapat meningkatkan follower dan page para bloging yang lain sekali.Cara ini admin belajar di blog lain yang mempunyai sambutan yang hangat iaitu mempromosikan blog sendiri dan admin tu sendiri mempromosikan blog yang lain. Jadi khas untuk para blogwalking boleh lah meletakan url website masing-masing di komen ini dan admin akan update post ini dengan meletak url website anda di post ini  seperti dibawah untuk berkongsi bersama dengan syarat follow blog dan like page admin dahulu dan tinggalkan url werbsite di komen. Insyaallah admin dan yang lain akan follow back sekali. Deal?

Website dibawah merupakan website yang sudi berkongsi dengan website admin. 
Apa lagi, Visit, Like and Follow Us!

bringmetojannah.blogspot.com
ziera-ramli.blogspot.com
waniejaiz.blogspot.com
alumniasmkdpb.blogspot.com
afiqah-alias.blogspot.com
ww.aisyahhumaira.com
ladybeehoney.blogspot.com
syahidahfadilah.blogspot.com
eykahashim.blogspot.com
umikasum.blogspot.com
lotuzlurve.blogspot.com
comey-comeyblog.blogspot.com
fatinfikalonely.blogspot.com
baeutifulgirl1303.blogspot.com
shafynanas.blogspot.com 
sitisitot.blogspot.com
mblogsaya.blogspot.com




PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Maklumat lanjut layari:
http://www.jobdirumah.com/auldey21








22 comments:

  1. Done.. ni url website saya alumniasmkdpb.blogspot.com ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Syafiee..i follow back..done..

      Delete
  2. done follow ur blog :)website sy http://syahidahfadilah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih syahidah..saya dah follow awk..harap awk dapat follow di yang lain..

      Delete
  3. done follow..ni website sy http://eykahashim.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih eykahashim.. saya dah follow awk balik.. harap awak dapat follow yang lain..

      Delete
  4. wah...nk terjah jgk la..

    follow sini..yg ke 22..jemput singgah ke blog

    http://umikasum.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah follow back..terima kasih Yumida Huda..saya dah share blog awak dekat blog saya..harap awak dapat follow yang lain jugak..

      Delete
  5. Replies
    1. Thanks lotuzlurve..dah follow back..saya dah share blog awk dgn yg lain..harap awk dpt follow yg lain gak..

      Delete
  6. okay comey-comey blog..dah pun..harap awak dapat follow yang lain gak.

    ReplyDelete
  7. salam firdaus.....firdaus dah follow blog akak.sajalah nak letak url cni yup. http://baeutifulgirl1303.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. done follow admin ! hope sudi follow back :)

    ReplyDelete
  9. http://sitisitot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. salam, done follow.. http://mblogsaya.blogspot.com/

    ReplyDelete

 
Toggle Footer
Top